logo kokoro

Gratis proefweek

Ongeacht welke sport u wilt beoefenen

(meer…)

Waarom sporten

Kom van de bank af.

Sporten is gezond en niet alleen omdat

je er fit van wordt.

(meer…)

Home

Na veel denken en puzzelen zijn wij  tot een besluit gekomen

Beste leden van Kokoro, wij willen jullie bedanken voor de steun en begrip en natuurlijk voor jullie vriendschap in al deze jaren.

Helaas door de omstandigheden die er nu zijn  ( Corona )  was er voor ons maar een oplossing ( wij moeten stoppen )

Aaffien die inmiddels ook al meer dan 30 jaar met Jenne kokoro heeft gerund gaat verhuizen op 1 april zij gaat samen wonen met haar vriend Marco  in Zutphen, zij heeft inmiddels weer een baan gevonden in de horeca.

Jenne zal nog te vinden zijn in de sportschool,  hij heeft een bedrijf opgericht met de naam ” kokoro Personal Training  ”  en zorgt voor het karate en de fitness begeleiding,   en natuurlijk personal training. 

 

middels deze brief  van de nieuwe eigenaars willen wij jullie informeren over de overname van sportschool Kokoro per 1 april 2021 door sportschool Body&Mind Sports Coevorden.

Een aantal leden waren hier al van de op hoogte gebracht door ons of hebben dit om hen heen gehoord, hierbij willen wij graag al onze leden persoonlijk op de hoogte brengen.

Ten gevolge van de lock-down zijn we beperkt in het bereiken van al onze leden en  daarom hebben we voor deze informatiebrief gekozen, ook is er een artikel geplaatst op Coevordernieuws.nl en brengen wij het nieuws onder de aandacht op social media.

 

Jenne zocht al langere tijd naar een geschikte opvolger van zijn sportschool Kokoro; een begrip in Coevorden!

Jenne had nog graag een aantal jaren de Kokoro willen voortzetten maar helaas heeft de langdurige Corona-pandemie hier een andere draai aan gegeven en is Jenne financieel gedwongen de sportschool eerder te verkopen.

De nieuwe eigenaren, Sven en Noor Festerling, zijn al lang goed bevriend met Jenne en hebben net zoveel passie voor de sport als Jenne en Aaffien altijd gehad hebben…sportmensen in hart en ziel! Toen Jenne hen vroeg of zij de sportschool wilden overnemen was de beslissing dan ook snel genomen en samen gaan we deze mooie uitdaging aan! We zijn er van overtuigd dat Sven en Noor met net zoveel passie en energie de sportschool laten draaien als Jenne en Aaffien altijd gedaan hebben. Zij hebben al jaren ervaring met het runnen van een (vecht)sportvereniging.

 

Wat veranderd er voor jullie leden?

Eigenlijk niet zoveel! Behalve de naam van de sportschool en de eigenaren blijft het voor jullie de vertrouwde sportschool waar je kunt blijven fitnessen en waar we straks alle vechtsporten onder 1 dak bieden en nog meer!

Jenne blijft samen met de vertrouwde trainers zorg dragen voor de Karate en ook blijft Jenne betrokken bij de sportschool als fitness instructeur en personal trainer.

Voor alle informatie omtrent de nieuwe sportschool verwijzen wij jullie naar onze           website    http://www.bodyandmindsports.nl

daar is alles te vinden over onze visie op sport, de openingstijden, onze trainers, ons lesaanbod en nog veel meer.

 

Omdat we jullie door de lock-down op dit moment niet treffen in de sportschool zijn we ook niet in de gelegenheid om jullie ons nieuwe inschrijfformulier en incasso machtiging te laten invullen.

Daarom zetten we jullie huidige contributiebedragen voort. Dit kunnen jullie later bij het invullen van ons nieuwe inschrijfformulier zelf veranderen naar wens.

Het rekeningnummer waarmee de nieuwe incasso’s plaatsvinden  wordt NL27 INGB 0006 2450 73 t.n.v. Body en Mind Sports Coevorden.           

 

Ons verzoek aan jullie is om alleen te reageren als jullie vragen of opmerkingen hebben m.b.t. bovenstaand bericht. En dan verzoeken wij jullie dit te mailen naar    info@bodyandmindsports.nl.

Dus wil je niks veranderen dan hoef je niet te reageren.

Zo houden wij het overzichtelijk voor ons qua administratie.

We hopen jullie heel snel te mogen verwelkomen in onze (nieuwe) sportschool!!

Met sportieve groet,

Sven en Noor  / Jenne en Aaffien

 

 

 

 

 

 

 


Gratis proefweek

Ongeacht welke sport u wilt beoefenen

(meer…)

Waarom sporten

Kom van de bank af.

Sporten is gezond en niet alleen omdat

je er fit van wordt.

(meer…)

Copyright ©2016 Kokoro