logo kokoro

Gratis proefweek

Ongeacht welke sport u wilt beoefenen

(meer…)

Waarom sporten

Kom van de bank af.

Sporten is gezond en niet alleen omdat

je er fit van wordt.

(meer…)

Fit4Dance

logo-fit4dance-kokoro

4 verschillende workouts

 

 

logo-tae-bo-kokoro

Tae-Bo
is een intervaltraining op hoge intensiteit. Dit betekent echter niet dat deze minder effectief is! Door middel van een intensieve workout train je jouw hele lichaam. Dit is de ideale training voor mensen die willen afvallen en hun conditie willen verbeteren.

logo-zumba-kokoro

Zumba
is een dans en fitness workout gebaseerd op Latin en internationale muziek. Het bestaat al sinds 2001.Het is uitgegroeid tot een van de grootste en succesvolle dans- en fitnessprogramma’s ter wereld. Er worden verschillende soorten muziekstijlen gebruikt.

logo-step-aerobics-kokoro

Step-aerobics
is een eenvoudige freestyle work-out met een hoog pleziergehalte. Op meeslepende muziek stap je in de steples op en af de verstelbare step.
Enkele effecten die je van een step-aerobics of step les kunt verwachten is dat je billen, buik en benen strakker worden.

Pilates
is een training voor lichaam en geest. Het resultaat van de oefeningen is een betere lichaamshouding, ademhaling en conditie. Het middenlichaam, het zogenaamde Power House met rug, buik en bilspieren, wordt het centrum van kracht waaruit het hele lichaam wordt getraind.

De les is op dinsdag vanaf 19.15 uur en wordt gegeven door Aaffien. kom langs voor een gratis proefweek, tel.: 0524 – 517 308


Gratis proefweek

Ongeacht welke sport u wilt beoefenen

(meer…)

Waarom sporten

Kom van de bank af.

Sporten is gezond en niet alleen omdat

je er fit van wordt.

(meer…)

Copyright ©2016 Kokoro